Manifestari de 1 Decembrie la Bailesti

Si in acest an, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, 1 Decembrie, vor fi organizate la Bailesti o serie de manifestari care vor avea loc in centrul orasului, la Monumentul Eroilor. Vor fi organizate parade militare, depuneri de coroane si defilari care marcheaza aceasta data importanta.
Asadar, asteptam toti bailestenii sa ia parte la acest eveniment incepand cu ora 10:30. Cei care sunt departe de orasul natal, vor avea posibilitatea sa urmareasca, in direct, manifestarile prin intermediul site-ului nostru, zaibar.ro. Data de 1 decembrie va fi si data lansarii pe internet a unei camere video care va transimte imagini live, 24 din 24, din centrul Bailestiului.

1 comentariu

  1. Suca

    Foarte frumos, ma bucur cand aud astfel de lucruri. Sper totusi ca Ziua Natioanala a Romaniei sa intre ma adanc in sufeltul romanilor si sa o sarbatorim cum se cuvine (ex: vezi cu serbeaza americanii Ziua Recunstintei si nu numai). In momentul de fata romanii se bucura doar de faptul ca au o zi libera de la munca si atat, pacat.
    Ma bucur enorm ca voi putea vedea imagini live din Bailesti de acum inainte. Cred ca primul lucru pe care il voi face, zilnic, dupa ce pornesc PC-ul este sa arunc un ochi pe camera sa vad ce mai e prin orasul meu natal.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.