Turul virtual al Băileştiului

bailesti-google-streetBăileştiul poate fi străbătut acum prin Google Street View. Aplicaţia lansată de Google şi-a extins acoperirea pentru România cu peste 40 de mii de kilometri.

Aplicaţia Google Street View poate fi accesată, gratuit din orice browser de internet. E nevoie doar de o conexiune bună pentru ca fotografiile să se încarce cât mai repede.

Astfel, oricine poate face o scurtă călătorie virtuală. Pentru principalele obiective turistice aplicaţia dispune şi de o serie de fotografii din interior.

Aplicaţia are şi utilizări practice. Poţi căuta o adresă într-un cartier sau poţi chiar stabili un punct de reper pentru o întâlnire.

Echipa de la Google a fotografiat Băileştiul anul trecut în vară după cum v-a anunţam încă de atunci (vezi articolul aici).

Aplicaţia Google Street View a adăugat în data de 24 aprilie 2013, în baza sa de date, peste 40.000 de kilometri de străzi din România.

Dacă nu ştiţi să folosiţi Google Street View, vă scriu aici caţiva paşi simplii:

1. Accesaţi https://maps.google.com/
2. Tastaţi „Băileşti, Dolj, Romania”, după care va fi afişată harta oraşului;
3. Luaţi omuleţul de culoare gălbuie şi puneţi-l peste hartă.

Cam asta e tot.

2 Comentarii

  1. No Name

    Wow du-te maa nu credeam asa cv :]]]] ca in Bailestiu nostru o sa apara optiunea asta si mai ales pe toate strazile :X Tks Dn Pistritu 😕 cred ca dumneavoastra ati facut posibil asa ceva 🙂

  2. gheorghe

    mai trebuia MTTul ,strada V Alecsandri, Brancovenii …

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.